Palmer Luckey gebruikte bedrijf met Chrono Trigger-naam om Trump te sponsoren | Gamer.nl

Palmer Luckey gebruikte bedrijf met Chrono Trigger-naam om Trump te sponsoren | Gamer.nl

Palmer Luckey, mede-oprichter van Oculus, heeft volgens href="http://www.motherjones.com/politics/2017/04/virtual-reality-palmer-luckey-trump-inauguration">Mother Jones</a> de inauguratie van president Donald Trump gesponsord met 100.000 euro. Hiervoor gebruikte hij een bedrijf dat refereert naar zijn favoriete game, Chrono Trigger.

Volgens een document met de donaties voor het inauguratiecommittee ontving Amerikaanse president Donald Trump op 4 januari een bedrag van 100.000 euro. Het geld was afkomstig van een bedrijf genaamd Wings of Time, die geregistreerd staat op hetzelfde adres als het andere adres van Luckey, Luckey Arms.

Een ander bedrijf dat op dit adres in Californië geregistreerd staat heet Fiendlord's Keep, waarvan Palmer Luckey ook de enige manager is. Beide namen van de bedrijven refereren naar de jrpg Chrono Trigger, die hij bestempelde als een van zijn favoriete games.

Eind vorig jaar kwam Palmer Luckey in het nieuws, omdat hij bedrijven sponsorde die presidentskandidaat Hilary Clinton in een negatief daglicht zette. Mogelijk is dit de reden dat hij in maart dit jaar Facebook verliet.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou