Nieuws
Paladins

Paladins nu gratis beschikbaar op consoles

PlayStation 4 en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
Paladins is vanaf nu gratis te spelen op PlayStation 4 en Xbox One.
De free-to-play hero shooter was al speelbaar op pc. Hoewel de game pas na Blizzard's Overwatch uitkwam op pc, heeft Paladins als voordeel gratis speelbaar te zijn.


De game is vooralsnog in bèta maar kan nu ook gratis gedownload en gespeeld worden op Xbox One en PlayStation 4. "Nadat we meer dan 8,5 miljoen pc-gamers aan Paladins hebben verwelkomd, vinden we het geweldig om consolegamers in de Realm te brengen", aldus Todd Harris van Hi-Rez Studios.

Spelers kunnen bij elk potje een van de 24 helden uitrusten met verschillende kaarten. Deze kaarten hebben invloed op de stats van het personage.

Dit artikel delen:

Lees meer

Uitgebreide gameplay van Phantom Dust-remaster getoond Schrijver Armageddon en Avatar werkt aan Gears of War-film
1

Reacties op: Paladins nu gratis beschikbaar op consoles

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ries

  • 6 mei 2017 13:19
  Had de titel van deze game wel eens voorbij zien komen, heb het na het lezen van dit artikel gedownload en……ben verslaafd hahaha ;) Denk dat ik voor die 2 tientjes de volledige game ga aanschaffen (maar heb ook gelezen ergens dat je de hero's en items gewoon kunt unlocken door heel veel te spelen/winnen?)

  Het lijkt kwa style heel erg op Overwatch, en ga daarom voordat ik geld uitgeef eerst eens goed researchen welke het gaat worden (Ben een groot Blizzard fan en weet dat zij hun games enorm goed en lang onderhouden en dat is ook belangrijk).

  Ik was eerst sceptisch over Overwatch, kwa gameplay dus nooit veel aandacht aan geschonken, mede omdat je niet kan aimen/zoomen zeg maar (enkel met 2 wapens geloof ik) MAAR ben eigenlijk helemaal omgedraaid sinds Paladins, superleuke style en verslavend. Begrijp nu ook wel waarom Overwatch altijd zo hoog staat op Twitch ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.