Nieuws
Pac-Man 99

Pac-Man 99 voor Nintendo Switch aangekondigd

Gratis te downloaden voor Nintendo Switch Online-leden

Geschreven door Michel Musters op
Bandai Namco heeft vannacht Pac-Man 99 voor Nintendo Switch aangekondigd.

Het spel staat vanaf vandaag op de Nintendo eShop en kan alleen gedownload worden door Nintendo Switch Online-leden. Wel is het het spel volledig gratis, al kunnen er custom thema's worden gekocht gebaseerd op Galaga, Dig Dug, Xevious en meer. Er zijn in totaal twintig klassieke thema's.

De game combineert de klassieke Pac-Man-gameplay met het battle royale-genre. Mensen spelen Pac-Man op de gebruikelijke manier: met het hoofdpersonage worden stipjes gegeten en spoken ontweken. Ondertussen spelen 98 andere mensen ook Pac-Man. De persoon die als laatste nog speelt heeft gewonnen. 

De sleutel tot de winst ligt bij het opeten van zogenaamde slapende spoken. Deze vormen daardoor een 'spooktrein'. Eet die op en ze worden naar tegenstanders gestuurd.

De game heeft veel weg van Super Mario Bros. 35 en Tetris 99, twee gratis Nintendo Switch Online-games die het bedrijf eerder op de Switch uitgaf en ook klassieke games met het battle royale-genre combineerden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Battlefield verschijnt mogelijk op lancering op Game Pass Grand Theft Auto 5 staat vanaf morgen op Xbox Game Pass
0

Reacties op: Pac-Man 99 voor Nintendo Switch aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.