Oxenfree aangekondigd voor PlayStation 4 inclusief nieuwe content | Gamer.nl

Oxenfree aangekondigd voor PlayStation 4 inclusief nieuwe content | Gamer.nl

De tienerthriller Oxenfree wordt als Director’s Cut-versie eind volgende maand uitgebracht voor PlayStation 4. Inbegrepen in deze versie zitten nieuwe eindes voor het verhaal en een New Game Plus-modus.

Met de New Game Plus-modus worden nieuwe gebieden toegevoegd en wordt het bovennatuurlijke mysterie nog verder ontdekt. “Na het verhaal de eerste keer te hebben uitgespeeld, krijgen spelers tijdens de start van een nieuwe savegame nieuwe dialoogopties en een eng gevoel van déjà vu. Met deze mogelijkheid kunnen spelers de bovennatuurlijke ontwikkelingen op Edwards Island en de geesten die hier wonen, verder veranderen.”

De PlayStation 4-versie gebruikt verder de speakers van de DualShock 4 om radiotransmi ies af te spelen. De lichtbalk op de controller verandert hiernaast van kleur wanneer de radiofrequenties worden aangepast.

Eigenaars van Oxenfree op Xbox One en pc krijgen de nieuwe content door middel van een update. Een datum voor de update is niet genoemd.

Spelers besturen in Oxenfree Alex, die samen met haar nieuwe stiefbroer Jonas, naar een feestje gaat op het strand in hun thui tad. Dit feest loopt echter volledig uit de hand waardoor een poort naar de geestenwereld wordt geopend.

Vanaf 31 mei is de Director’s Cut-versie van Oxenfree beschikbaar voor PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou