Nieuws
spider-man

Overzetten save naar Spider-Man Remastered nu mogelijk

Ook trophies worden direct vrijgespeeld

Geschreven door Jacco Peek op
Spelers kunnen vanaf nu hun savefile van Spider-Man op de PlayStation 4 overzetten naar Spider-Man Remastered. Dat bevestigt onder andere Push Square.

Het overzetten van de save is mogelijk na de laatste update van de games. Om de save over te zetten moeten spelers versie 1.19 van het origineel hebben geïnstalleerd, om deze vervolgens te uploaden in het in-game selectiescherm.

De Spider-Man Remastered op PlayStation 5 moet geüpdatet zijn naar versie 1.001.000. In die versie kunnen spelers de save weer downloaden.

Het is daarnaast mogelijk om zowel de remaster als het origineel op de PlayStation 5 te installeren, zodat er geen PlayStation 4-console benodigd is voor het proces. Bij het overzetten worden automatisch ook alle trophies vrijgespeeld, inclusief de nieuwe trophies indien aan de voorwaarden is voldaan.

Spider-Man Remastered is verkrijgbaar bij de ultimate edition van Spider-Man: Miles Morales, dat afgelopen week verscheen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Demon's Souls is een iconische remaster - Gamer.nl Podcast 308 PlayStation 5 krijgt variable refresh rate-ondersteuning via update
1

Reacties op: Overzetten save naar Spider-Man Remastered nu mogelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Bteqq

    • 22 november 2020 16:46
    Ik wil Batman….! Ik heb een leuke tijd gehad met Spider-Man en MM. Grafisch zeer indrukwekkend op PS5.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.