Overzetten nummers Dance Central kost 400 Microsoft-punten | Gamer.nl

Overzetten nummers Dance Central kost 400 Microsoft-punten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor het overzetten van nummers dient een code uit de handleiding van het eerste deel ingevoerd te worden. Vervolgens is via Xbox Live een Import Pack te downloaden, waarmee nummers uit de eerste Dance Central in Dance Central 2 geïmporteerd kunnen worden. Voor deze Import Pack moeten 400 Microsoft-punten neergelegd worden, waarschijnlijk ter compensatie van de kosten voor het verlengen van muzieklicenties.

De importcode werkt volgens Microsoft niet met een tweedehandsversie van Dance Central. "Importcodes zijn uniek voor elke handleiding van de eerste Dance Central en kunnen slechts één keer gebruikt worden. Consumenten moeten over een nieuw exemplaar van Dance Central beschikken om van de importfunctie gebruik te kunnen maken", aldus Microsoft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou