Overwatch-team bouwt eigen stadion van 50 miljoen dollar

Overwatch-team bouwt eigen stadion van 50 miljoen dollar

Het professionele Overwatch-team Philadelphia Fusion gaat een eigen stadion bouwen. De Fusion Arena moet de grootste Esports-arena op het westelijk halfrond worden en zal ook worden gebruikt als locatie voor andere evenementen.

Philadelphia Fusion, een professioneel Overwatch-team dat speelt in de Overwatch League, heeft aangekondigd dat het team een eigen stadion gaat bouwen. De Fusion Arena gaat 50 miljoen dollar kosten en moet plek bieden aan 3500 toeschouwers.

De eigenaar van Philadelphia Fusion, Comcast Spectacor, beweert dat de Fusion Arena, met een oppervlakte van meer dan 5,5 miljoen vierkante meter, de grootste Esports-arena op het westelijk halfrond wordt. Het stadion wordt gebouwd op het Philadelphia Sports Complex en bevat naast het theater ook ruimtes voor productie en een trainingscomplex.

Het nieuwe stadion van Philadelphia Fusion gaat, naast het bieden van een locatie voor Overwatch-wedstrijden, ook gebruikt worden voor andere evenementen. Bovendien heeft de Fusion Arena als doel om de game-industrie te promoten in 'een van de populairste sportsteden in de Verenigde Staten'.

De bouw van de Fusion Arena start deze zomer, maar het is nog niet bekend wanneer de verwachte opening van het stadion is. Eerder deze maand maakte de Overwatch League bekend dat de wedstrijden vanaf 2020 worden gespeeld in de eigen steden van de teams in plaats van in de Blizzard Arena, dus de verwachting is dat de Fusion Arena voor deze tijd gereed moet zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgend jaar home en away games, kan niet wachten! Benieuwd waar de andere 19 teams gaan spelen. Love OWL!

0
test

Dus we kunnen binnenkort fusion petjes fusion placemats fusion bekers fusion t-shirts fusion chips fusion magazine fusion energy drink verwachten?

0
test

@XtraLinkUK een hoop is al te koop van elk team, slippers, glazen etc

0

Aanbevolen voor jou