Overwatch Summer Games starten volgende week weer | Gamer.nl

Overwatch Summer Games starten volgende week weer | Gamer.nl

Blizzard heeft aangekondigd dat ook dit jaar weer de Overwatch Summer Games zullen plaatsvinden. Het evenement gaat 8 augustus van start en eindigt op 29 augustus.

Lúcioball, de spelmodus die alleen tijdens de Summer Games speelbaar is, krijgt daarbij een update. Zo is er een competitieve modus toegevoegd met rankings. Daarnaast is er een nieuwe speelbare map beschikbaar die gesitueerd is in Sydney, waardoor spelers nu uit twee maps kunnen kiezen. De spelmodus zelf is meer in balans gebracht door het aanpa en van Lúcio's ultimate power, die er nu voor zorgt dat het personage sneller is en makkelijker springt. Vorig jaar zorgde de ultimate er nog voor dat de bal naar de speler toe getransporteerd werd.

Tijdens de Summer Games zijn ook weer nieuwe skins te verkrijgen door credits, die tijdens de Games gewonnen worden, in te wi elen. De legendary skins zullen 3.000 credits kosten, epic skins voor 750 credits, rare tier skins voor 225 credits en common tier skins voor 75 credits. De skins van de vorige Summer Games zijn ook weer te verkrijgen. De prijzen daarvoor zijn gereduceerd tot een derde van de standaardprijzen.

Lúcioball is een Rocket League-achtige modus waarbij spelers in teams van drie de bal in het goal van de andere team proberen te werpen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou