Nieuws
Mercy

Kort verhaal van Overwatch vertelt wat er met Mercy is gebeurd

Het aftellen naar deel 2 is begonnen

Geschreven door Cody van den Bogert op
Blizzard heeft een nieuwe kort verhaal genaamd Valkyrieuitgebracht. In het verhaal is te lezen hoe Mercy haar leven verliep na het instorten van Overwatch.

Valkyrie speelt zich af in Egypte en gaat verder waar de strip van Overwatch-held Ana is geëindigd. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Dr. Angela Ziegler, beter bekend als Mercy.

Mercy bespreekt haar ervaringen als Overwatch-agent en vertelt ook waarom ze hier geforceerd mee moest stoppen. Zoals we gewend zijn van Blizzard komen er een aantal bekende helden voorbij. Ze heeft het bijvoorbeeld over ex-collega Genji die opzoek is naar zijn broer Hanzo (een referentie naar de korte videoDragons).

Aan het einde van de comic zien we een afbeelding van een Mercy-outfit die we nog niet eerder hebben gezien. Wellicht gaat het hier om een nieuwe skin.

Het heeft er alle schijn van dat de verschillende korte verhalen van Overwatch bij elkaar komen en samen een Overwatch 2-personage gaan inleiden. Het gaat echter nog wel even duren voordat we met het volgende deel van de tactische shooter aan de slag kunnen, aangezien deze pas net isaangekondigd.

Wij hebben alvast een hands-on met Overwatch 2 gehad, benieuwd wat wij tot nu toe van de game vinden? Klik dan hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sonic lijkt in de nieuwe film meer op zijn vertoning in de games Just Dance 2020 verkoopt beter op de Wii dan PS4 en Xbox One in VK
0

Reacties op: Kort verhaal van Overwatch vertelt wat er met Mercy is gebeurd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.