Kort verhaal van Overwatch vertelt wat er met Mercy is gebeurd

Kort verhaal van Overwatch vertelt wat er met Mercy is gebeurd

Blizzard heeft een nieuwe href="https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/page_media/x3/X38BR3N7HTDP1573261672394.pdf" rel="noopener noreferrer" target="_blank">kort verhaal genaamd Valkyrie</a>uitgebracht. In het verhaal is te lezen hoe Mercy haar leven verliep na het instorten van Overwatch.

Valkyrie speelt zich af in Egypte en gaat verder waar de strip van Overwatch-held Ana is geëindigd. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Dr. Angela Ziegler, beter bekend als Mercy.

Mercy bespreekt haar ervaringen als Overwatch-agent en vertelt ook waarom ze hier geforceerd mee moest stoppen. Zoals we gewend zijn van Blizzard komen er een aantal bekende helden voorbij. Ze heeft het bijvoorbeeld over ex-collega Genji die opzoek is naar zijn broer Hanzo (een referentie naar de korte video

Watch on YouTube

).

Aan het einde van de comic zien we een afbeelding van een Mercy-outfit die we nog niet eerder hebben gezien. Wellicht gaat het hier om een nieuwe skin.

 

Het heeft er alle schijn van dat de verschillende korte verhalen van Overwatch bij elkaar komen en samen een Overwatch 2-personage gaan inleiden. Het gaat echter nog wel even duren voordat we met het volgende deel van de tactische shooter aan de slag kunnen, aangezien deze pas net isaangekondigd.

Wij hebben alvast een hands-on met Overwatch 2 gehad, benieuwd wat wij tot nu toe van de game vinden? Klik dan hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou