Nieuws

Overwatch-hero Orisa toegevoegd aan Competitive Play

Heldin nu beschikbaar in competitieve modus

Geschreven door Jacco Peek op
Blizzard heeft vandaag via Twitter bekendgemaakt dat Orisa is toegevoegd aan de Competitive Play-modus. De heldin was eerst nog niet beschikbaar om spelers te laten wennen zonder voor een hogere rang te laten spelen.

In februari werd er al gehint naar een nieuw personage en in maart werd Orisa onthuld. Met de toevoeging van Orisa kunnen spelers inmiddels uit zes support-personages kiezen.

Recente voegde de nieuwe update kleine aanpassingen toe aan de game. Verschillende personages hebben aanpassingen gehad, een visuele bug in de Competitive Play-modus is opgelost en verschillende bugs in de Practice Range zijn aangepast.

Verder heeft Game Director Jeff Kaplan op het officiĆ«le Overwatch-forum laten weten geĆÆnteresseerd te zijn in een map-editor voor Overwatch. Jeff Kaplan zei het volgende: "Dit staat op onze langetermijnplanning en we geloven zeker in in user-made content. Echter hebben we wel een aantal uitdagingen voor ons en zal het lang duren voordat we onze map-editor beschikbaar kunnen stellen voor het publiek."

Daarnaast heeft Jeff Kaplan bevestigd dat Overwatch-spelers in de zomer de mogelijkheid krijgen om hun Play of the Game-hoogtepunten op te kunnen slaan en te delen. Tot nu toe moeten spelers deze beelden eerst capturen.

Bron: Battle.net

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix brengt teaser volgende Final Fantasy 15-dlc uit Power Rangers komen naar Minecraft
0

Reacties op: Overwatch-hero Orisa toegevoegd aan Competitive Play

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.