Nieuws
Overwatch Halloween

Overwatch Halloween-evenement gaat 9 oktober van start

Blizzard toont Chateau Guillard in een griezelige stijl

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Blizzard heeft voor de derde keer het tijdelijke Halloween-evenement, Halloween Terror, aangekondigd voor Overwatch. Dit maakt de ontwikkelaar bekend via Twitter. Het evenement duurt van 9 oktober tot en met 31 oktober.

Het bericht van Blizzard op Twitter toont een griezelige versie van de map Chateau Guillard. Deze Deathmatch-map linkt naar het eerdere leven van het personage Widowmaker. De map bestaat uit een landhuis dat in bezit was van de familie van Amélie Lacroix, die nu bekend staat als Widowmaker.

Onder de video staat het bericht: "Er gaat een gerucht onder ontdekkingsreizigers. Over een monolithische schuilplaats. De thuisbasis van angstaanjagende verschrikkingen. Helden, hoe gaan jullie je voorbereiden?"

Overwatch

Het is de derde keer dat Blizzard dit evenement organiseert sinds de release in 2016. Met de uitgebrachte teaser wordt gespeculeerd over de mogelijke veranderingen aan de map en andere toevoegingen, zoals cosmetische items. Echter heeft Blizzard hierover nog niks bekendgemaakt.

Alhoewel er nog geen details van het evenement zijn bekendgemaakt door Blizzard, is er wel een Reddit-gebruiker die mogelijk een lek van cosmetische items uitlicht. Volgens chomz147 zijn er verschillende personages in Overwatch die een zogenoemde epic-skin zouden krijgen. Volgens de verschillende lekken zou dit gaan om de personages Wrecking Ball, Soldier: 76, Widowmaker, Winston, Zarya en Genji. Daarnaast wordt gespeculeerd over een extra map die een Halloween-versie gaat ontvangen voor het evenement.

De lekken zouden in ieder geval in lijn staan met de berichten die de ontwikkelaar naar voren bracht over de game. In een recente developer-update legt Jeff Kaplan uit dat er in Overwatch binnenkort geen nieuwe modi verschijnen noch drastische veranderingen aan bestaande modi worden geïmplementeerd. Daarnaast meldt Kaplan dat het zich gaat focussen op de cosmetische items binnen de game.

Overwatch is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bethesda kondigt gameplaybeelden aan voor Fallout 76 Forza Horizon 4 is pure raceliefde voor elk seizoen
0

Reacties op: Overwatch Halloween-evenement gaat 9 oktober van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.