Overwatch 2-spelers ontvangen gratis items en dubbel XP

Overwatch 2-spelers ontvangen gratis items en dubbel XP

Blizzard geeft gratis items en periodes met dubbele XP weg aan Overwatch 2-spelers om zich te verontschuldigen voor de instabiele servers sinds release.

Sinds Overwatch 2 vorige week is uitgekomen, heeft het spel te kampen gehad met meerdere DDoS-aanvallen, waardoor de game op momenten niet speelbaar was. Ook zijn er diverse bugs opgedoken - onder andere in verband met het selecteren van bepaalde personages en het automatisch kopen van skins.

Om spelers tegemoet te komen ontvangt iedereen een Cursed Captain Reaper Legendary Skin, een Health Pack Weapon Charm en meerdere dubbel XP-weekenden, zo heeft Blizzard aangekondigd. Wanneer deze weekenden worden gehouden, wordt binnenkort gecommuniceerd.

Blizzard laat weten dat de game inmiddels nagenoeg stabiel is, en dat het continue mogelijke problemen blijft onderzoeken en oplossen. Ergens later deze week moet wederom een patch uitkomen die de game stabieler maakt.

Gamer.nl gaf een 7 aan het free-to-play-vervolg: "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ow 2 is echt weer leuk. Ik vermaak me prima met de game en de battlepass. En hoewel ik een itemshop met betaalde skins enzo niet erg vind, begint het door dit nieuwsbericht toch de twijfel toe te slaan. Erg aardig dat blizzard een gratis skin en een weapon charm weggeeft. De achtergrond geeft duidelijk aan het om een Halloween skin gaat. Blizzard geeft er een gratis weg. In de item shop zullen vast een hoop nieuwe skins komen. Vorig jaar konden we deze nog gratis verdienen. Al had je daar wel wat geluk voor nodig. Ook ben ik erg bang om een skin in de itemshop te halen. Wat als ik spijt krijg en ik een leukere skin zie? :( de skins zijn al zo duur.

0
test

Ondertussen zijn er helaas ook duizenden accounts corrupt geraakt welke een LC-208 error krijgen bij inloggen.. De eerste dagen kon ik spelen, maar zodra de update was doorgevoerd zodat SMS authenticatie voor bestaande accounts niet meer nodig was ging 't mis. Bij inloggen krijg ik al langer dan een week de LC-208 melding. Battle.net account losgekoppeld van Xbox en opnieuw gekoppeld.. maar helaas. Zodra ik omschakel naar mijn partners account kan ik gelijk spelen zonder enige error. Super dit! us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/main-thread-console-lc-208/708158/2144 Edit: net getest en ze hebben 't gefixed. Gisteravond nog errors.

0

Aanbevolen voor jou