Overwatch 2-set uitgesteld vanwege Activision Blizzard-controverse

Overwatch 2-set uitgesteld vanwege Activision Blizzard-controverse

Lego heeft een nieuwe Overwatch-set uitgesteld terwijl het de samenwerking met Activision Blizzard evalueert. Dit naar aanleiding van de berichten over de giftige werksituatie bij de uitgever.

De 'Titan'-set bevat Tracer en Mei in Lego-vorm en had begin februari moeten lanceren. Lego laat echter via Brickfan weten dat het op dit moment de samenwerking met het bedrijf evalueert en de release van Lego Overwatch-producten pauzeert.

Activision Blizzard is onder vuur komen te liggen vanwege giftig werkgedrag en seksuele intimidatie op de werkvloer. De staat Californië heeft het bedrijf aangeklaagd. Vorig jaar bleek daarnaast dat CEO Bobby Kotick van de situatie afwist, maar niets deed om het op te lossen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk gaan bedrijven nu wat meer stilstaan bij de manier waarop ze met mensen omgaan na de shitstorm die Blizzard over zich heen heeft gekregen en blijft krijgen.

0
test

@woutzorz Als je kan rekenen, reken er dan maar niet op. Zolang ze dingen kunnen verbergen zullen ze dat doen. Druk leggen op personeel die hun werk nodig hebben, mensen betalen om zaken niet uit te lekken of dan alle geruchten glashard ontkennen omdat alle feiten vernietigd zijn. Dat is de giftigheid van deze tijd helaas. Er moeten veel zaken veranderen, en overal waar het neerkomt op politiek in de wereld wordt niet genoeg veranderd aan wetten om ervoor te kunnen zorgen dat deze zaken niet meer kunnen gebeuren.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou