Nieuws

Overwatch 2-personages ontgrendelen wordt eenvoudiger

Het tweede seizoen begint vandaag

Geschreven door Jari Klapwijk op
Het wordt vanaf seizoen 2 iets eenvoudiger om nieuwe personages te ontgrendelen in Overwatch 2.

Dat maakt regisseur Aaron Keller bekend via Twitter. In eerste instantie konden nieuwe personages vrijgespeeld worden door tier 55 van de battle pass te behalen. In seizoen 2 komt daar verandering in. Het nieuwe personage Ramattra kan vrijgespeeld worden door tier 45 te halen. Daarnaast worden de wekelijkse uitdagingen makkelijker te voltooien.

Ramattra is de leider van de Null Sector en wil wraak nemen op de mensheid. Volgens de verzetsheld wordt zijn volk al te lang onderdrukt en is het tijd voor verandering. De nieuwe held heeft een goede band met de bestaande held Zenyetta.

Ramattra beschikt over twee verschillende vormen: de Nemesis- en Omnic-vorm. Wanneer de tank zich in de laatstgenoemde vorm begeeft, is hij voornamelijk sterk op afstand, terwijl zijn Omnic-vorm spelers juist de mogelijkheid biedt om het vijandelijke teams frontaal te bestormen. Zo kan hij met een van zijn speciale vaardigheden door schilden en barrières slaan en veel schade aanrichten aan groepen.

Ramattra wordt vandaag aan Overwatch 2 toegevoegd. Het nieuwe seizoen begint rond 20.00 uur Nederlandse tijd. Mensen kunnen hem via de gratis battle pass vrijspelen, of meteen met hem aan de slag door de Premium-versie van de battle pass aan te schaffen.

Dit artikel delen:

Lees meer

LEGO-figuurtje verklapt mogelijk bestaan LEGO-voetbalgame PlayStation Plus Essential-games nu te downloaden
0

Reacties op: Overwatch 2-personages ontgrendelen wordt eenvoudiger

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.