Overwatch 2 krijgt geen lootboxes, wel een battle pass

Overwatch 2 krijgt geen lootboxes, wel een battle pass

Er zitten geen lootboxes in Overwatch 2. Wel krijgt het spel een battle pass.

Dat heeft Blizzard onthuld. De ontwikkelaar gaf details rondom de game in een livestream die vannacht werd uitgezonden. Eerder was al bekendgemaakt dat Overwatch 2 op 4 oktober als free-to-play-game verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Battle.net. 

Dan begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus, zes nieuwe maps en allerlei andere elementen, waaronder een nog niet onthuld Support-personage.

Elk seizoen krijgt voortaan een battle pass, die lootboxes in zijn geheel vervangen. Daarnaast komt er ook een in-game winkel van waaruit mensen direct cosmetische items kunnen kopen. Elke negen weken wordt er een nieuw seizoen gestart, en om het seizoen moet er een nieuw speelbaar personage worden geïntroduceerd. 

In de seizoenen dat er geen nieuw personage wordt toegevoegd kunnen spelers nieuwe maps en modi verwachten. Het tweede seizoen begint op 6 december en bevat onder andere een Tank-personage, een map en meer skins. In 2023 moet vervolgens de PvE-modus uitkomen, al zijn daar nog weinig details over bekend.

Op 28 juni begint de bèta van Overwatch 2 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, en pc via Battle.net. Hierin kunnen spelers allerlei content alvast uitproberen, waaronder de 5v5-wedstrijden. Men kan zich via de officiële website inschrijven.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ergens wel jammer: ik heb nooit een probleem gehad met de lootboxes van Overwatch. De kans op goede skins is vrij hoog, krijgt currency wanneer je items al hebt en unlockt vrij snel nieuwe boxes. Dat kan door level up te gaan, maar ook bij een nieuw event, nieuwe game modes, arcade, of wanneer je endorsement level omhoog gaat. Voor mij was Overwatch de manier hoe je wel moest omgaan met lootboxes. Hoewel een battle pass de betere keuze is, omdat het de speler meer stimuleert om te spelen, het een free to play game wordt en meer in lijn is met het hele seizoen gedachte, ga ik de lootboxes wel missen. Ik ben verder ook wel benieuwd of je uit een battlepass genoeg currency krijgt om een nieuwe battlepass te kopen. Fortnite en Warzone doen dat IMO heel erg goed.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Met MP only games is dit gewoon de beste weg gecomb met een battle pass van max 5 euro de maand

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ja nu is het wachten op een cross play aankondiging maar daar zal Microsoft zich wel hard voor gaan maken met Gamepass Ultimate. Cross progression is iig wel al aangekondigd.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou