Nieuws
Overwatch 2

Overwatch 2-helden ontgrendelbaar met gratis battle pass

Spelers hoeven niet te betalen voor de nieuwe personages

Geschreven door Michel Musters op
De aankomende speelbare personages van Overwatch 2 kunnen allemaal met de gratis versie van de battle pass ontgrendeld worden.

Dat heeft Jon Spector, de vicepresident van Blizzard, bevestigd op social media. Eerder dit jaar liet het bedrijf al weten dat de free-to-play-game Overwatch 2 geen lootboxes krijgt, maar wel gratis en betaalde battle passes. 

Fans speculeerden sindsdien dat de nieuwe helden van Overwatch 2 mogelijk alleen ontgrendeld kunnen worden door te betalen voor een battle pass, maar dit blijkt dus niet het geval te zijn.

"We gaan alle details nog voor release delen ,maar willen alvast bevestigen dat nieuwe Overwatch 2-helden beschikbaar komen via de gratis versie van de Battle Pass." Spector liet daarnaast ook weten dat spelers die niet op tijd een bepaalde tier in de battle pass bereiken om een held te ontgrendelen, dat in toekomstige battle passes alsnog kunnen doen.

Overwatch 2 komt op 4 oktober uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Dan begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus en zes nieuwe maps. Het tweede seizoen gaat op 6 december van start. Overwatch 2 vervangt in zijn geheel de eerste Overwatch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deal van de Dag: Marvel's Guardians of the Galaxy (PlayStation, Xbox) ID@Xbox Fall Showcase wordt aanstaande woensdag uitgezonden
3

Reacties op: Overwatch 2-helden ontgrendelbaar met gratis battle pass

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ziminar

  • 9 september 2022 15:25
  Je kan wel merken dat Blizzard onder een vergrootglas ligt sinds Diablo Immortal en terecht natuurlijk. Die game is een gedrocht als het microtransacties aankomt.
  Ooit mijn facvoriete developer, kijk nog steeds uit naar D4, maar ze zijn flink afgegleden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Zut

  • 9 september 2022 15:55
  Leuk maar dat zal wel zo tergend traag gaan dat ze toch wel weten dat mensen geld neerleggen om het sneller te unlocken. Dit soort content, wat daadwerkelijk de gameplay beinvloedt, achter zon muur zetten is gewoon waardeloos.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  -JK-

  • 9 september 2022 20:57
  Ik gok dat het net zoals CoD zal zijn, immers hetzelfde bedrijf. Battlepass waar je voor kan betalen en een hoop cosmetics krijgt maar ook gratis spul. En met verloop van tijd kannje met dat gratis spul ook de betaalde pass kopen, als je maar blijft spelen. En dan hebben ze je.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.