Overwatch 2-helden ontgrendelbaar met gratis battle pass

Overwatch 2-helden ontgrendelbaar met gratis battle pass

De aankomende speelbare personages van Overwatch 2 kunnen allemaal met de gratis versie van de battle pass ontgrendeld worden.

Dat heeft Jon Spector, de vicepresident van Blizzard, bevestigd op social media. Eerder dit jaar liet het bedrijf al weten dat de free-to-play-game Overwatch 2 geen lootboxes krijgt, maar wel gratis en betaalde battle passes. 

Fans speculeerden sindsdien dat de nieuwe helden van Overwatch 2 mogelijk alleen ontgrendeld kunnen worden door te betalen voor een battle pass, maar dit blijkt dus niet het geval te zijn.

"We gaan alle details nog voor release delen ,maar willen alvast bevestigen dat nieuwe Overwatch 2-helden beschikbaar komen via de gratis versie van de Battle Pass." Spector liet daarnaast ook weten dat spelers die niet op tijd een bepaalde tier in de battle pass bereiken om een held te ontgrendelen, dat in toekomstige battle passes alsnog kunnen doen.

Overwatch 2 komt op 4 oktober uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Dan begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus en zes nieuwe maps. Het tweede seizoen gaat op 6 december van start. Overwatch 2 vervangt in zijn geheel de eerste Overwatch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Je kan wel merken dat Blizzard onder een vergrootglas ligt sinds Diablo Immortal en terecht natuurlijk. Die game is een gedrocht als het microtransacties aankomt. Ooit mijn facvoriete developer, kijk nog steeds uit naar D4, maar ze zijn flink afgegleden.

0

Leuk maar dat zal wel zo tergend traag gaan dat ze toch wel weten dat mensen geld neerleggen om het sneller te unlocken. Dit soort content, wat daadwerkelijk de gameplay beinvloedt, achter zon muur zetten is gewoon waardeloos.

0

Aanbevolen voor jou