Overwatch 2-bug waarbij skins automatisch worden gekocht opgelost

Overwatch 2-bug waarbij skins automatisch worden gekocht opgelost

Blizzard heeft een bug opgelost in Overwatch 2 waarbij spelers automatisch skins kochten in de in-game winkel door het gebruik van de chat.

Op de subreddit van de game werd een paar dagen geleden melding gemaakt van de bug. Toen speler Dracyoshi aan het chatten was met vrienden in de game terwijl hij door de 'hero gallery' scrolde, kocht hij automatisch de Plutonium-skin voor Junker Queen."

Hoewel niet bevestigd, lijkt het om een bug te gaan waarbij input in de chat wordt gezien als input in het gamemenu zelf. Hoe dan ook heeft Blizzard aangegeven de bug te hebben opgelost. In de reacties op de Reddit-post maken andere spelers melding van soortgelijke situaties.

Tot ongenoegen van de gebruiker in kwestie heeft hij geen geld teruggekregen van Blizzard. Het bedrijf liet aan de speler weten dat "alle aankopen definitief zijn". Hij betwijfelt dan ook of hij ooit zijn geld terug gaat zien.

Overwatch 2 is sinds begin vorige week speelbaar op pc en consoles. Gamer.nl gaf een 7 aan het spel: "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]Tot ongenoegen van de gebruiker in kwestie heeft hij geen geld teruggekregen van Blizzard. Het bedrijf liet aan de speler weten dat "alle aankopen definitief zijn". Hij betwijfelt dan ook of hij ooit zijn geld terug gaat zien.[/quote] Ik zie een rechtszaak aankomen

0

Aanbevolen voor jou