Overwatch 2 bevat mogelijk een battle pass

Overwatch 2 bevat mogelijk een battle pass

Blizzard verwerkt mogelijk een aanschafbare battle pass in Overwatch 2.

Hoewel dit niet officieel is aangekondigd, wordt de battle pass genoemd op artwork van de game. De artwork verscheen op de Artstation-pagina van Blizzard-artiest Jayson Kirby. 

Kirby noemt de illustratie "vroeg conceptwerk" van Overwatch 2. Het is dus niet duidelijk of de genoemde battle pass ook daadwerkelijk in het uiteindelijke spel zit. De betreffende artwork is hieronder te bekijken.

Een battle pass is voor veel multiplayergames - voornamelijk free-to-play-spellen - inmiddels vaste kost. Door elk seizoen een battle pass aan te schaffen, kunnen gamers al spelenderwijs allerlei extra's in het betreffende spel ontgrendelen.

Afgelopen maand kondigde Blizzard al aan dat de bèta van Overwatch 2 op 26 april van start gaat. De bèta vindt enkel op pc plaats en moet 5v5-gameplay bevatten. Spelers kunnen de nieuwe Push-modus uitproberen alsmede vier nieuwe maps: Circuit Royal (escort), Midtown (hybrid), New Queen Screen (push) en Colosseo (push).

Ook de nieuwe held Sojourn is speelbaar, alsmede vier nieuwe versies van bekende helden: Orisa, Doomfist, Bastion en Sombra. Het is nog niet bekend hoelang de bètaperiode precies gaat duren, maar geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Mocht men niet geselecteerd worden, dan maakt men kans om voor een van de toekomstige bèta's uitgenodigd te worden.

Overwatch 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ah Battlepass, dat is toch zo'n dwangmiddel om spelers aan 1 spel te koppelen zodat ze geen andere games durven te spelen i.v.m. missen van skins en muntjes en je volgende (gratis) battlepass als je niet genoeg speelt.

0

Aanbevolen voor jou