Nieuws
Red Dead Online

Overvallen in Red Dead Online leveren deze week meer geld en XP op

Een nieuwe update voor de online modus van Red Dead Redemption 2

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Een gisteren uitgekomen update voor Red Dead Online zorgt er voor dat spelers dubbel zoveel in-game geld en XP verdienen.

Het gaat om het beroven van een willekeurig kamp of homestead in Clearing House en Dirty Money, Dirty Deeds. Het mag zowel tijdens een Blood Money-missie of daarbuiten.

Spelers kunnen ook Sean Macguire, Joe, James Langton en Anthony Foreman bezoeken voor meer informatie over kwestbare doelen in de spelwereld. Het succesvol voltooien van een van deze overvallen binnen 72 uur levert 30 procent korting op een Revolver op. Verder ontvangt men wanneer men een Free Roam-missie binnen 72 uur klaart ook een paar Gloves tot rank 15.

Tot slot ontvangen spelers met een Honor-rank van 100 of hoger die de komende zeven dagen Low Honor bereiken een You vs Me-emote. Spelers met rank 100 of hoger die deze week High Honor behouden, ontvangen de Jovial Laugh-emote.

Dit artikel delen:

Lees meer

Warzone-spelers die Vanguard-onthulling bekijken ontvangen extra's Pinhead uit Hellraiser komt naar Dead by Daylight
1

Reacties op: Overvallen in Red Dead Online leveren deze week meer geld en XP op

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 18 augustus 2021 11:48
  Gisteren na 8 uurtjes Quick draw pass twee voltooid. Nu wel weer klaar met rdo. Volgende maand weer voor Quick draw pass drie.

  Met meer dan 500 uur in rdo kan ik wel concluderen dat de game een aantrekkingskracht heeft maar ik kan ook concluderen dat rockstar een van de meest luie devs van het moment zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.