"Zal (de overstroming) No Man's Sky vertragen? We laten dat niet gebeuren!", aldus de studio. Het bedrijf heeft wel veel schade geleden. "We verloren al onze pcs, laptops, materiaal, meubels, development kits en ons werk in een oogwenk en het lijkt erop dat het niet gedekt wordt door onze verzekering. Althans, het is onduidelijk waar de verantwoordelijkheid ligt." 

"Ik wil niet eens hardop de kosten van de schade benoemen, het is verschrikkelijk. Met dat geld zou er waarschijnlijk een kleine game gefinancierd kunnen worden." Hello Games laat weten dat het bedrijf veel hulp krijgt van mensen en werknemers en dat de productie langzaam weer op gang komt.

"Soms willen we depressief zijn en in verdriet blijven hangen, maar dat is onmogelijk met dit team. Ze zijn letterlijk niet te stoppen. Als we werk zijn verloren, halen we het weer in. We stelen development kits. We werken op een boot. Wat er ook maar nodig is (niet echt stelen... waarschijnlijk)." Hello Games geeft aan dat de beste manier om de studio te steunen is door fr Joe Danger-games te kopen.

De studio van Hello Games kwam onder water te staan op kerstavond, nadat een storm ervoor zorgde dat een rivier uit zijn voegen barstte. Het is nog niet bekend wanneer No Man's Sky moet verschijnen.