'Overname Discord door Microsoft gaat niet door'

'Overname Discord door Microsoft gaat niet door'

De gesprekken tussen Microsoft en Discord betreffende een overname zouden niets opgeleverd hebben.

Dat melden insiders aan The Wall Street Journal. Discord zou inmiddels niet meer overgenomen willen worden door een bedrijf. In plaats daarvan zou het zelf naar de beurs willen.

Vorige maand ontstonden er geruchten dat Microsoft in gesprek was met Discord voor een mogelijke overname. Discord zou daarnaast ook andere bedrijven benaderd hebben. Dit lijkt nu dus allemaal niet door te gaan.

Discord is een chatplatform toegespitst op het creëren en onderhouden van communities. Mensen kunnen met elkaar chatten en (video)bellen. Hoewel iedereen van de service gebruik kan maken, geniet het platform vooral populariteit bij gamers. Discord wordt vaak gebruikt door spelers van multiplayergames om tijdens het spelen contact te onderhouden.

Discord

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Enigszins blij mee. Discord is uniek op zichzelf en zo mag het graag blijven.

0
test

@JustSafety zou een overname door een tech bedrijf dan juist niet beter zijn dan naar de beurs gaan??

0

@COSMIC_TSAR Zou wel een flinke zak geld opleveren maar Discord is groot die redden het zonder MS ook wel.

0
test

@COSMIC_TSAR Ik weet het niet, ben van mening dat ook weer niet alles door een groot tech bedrijf overgenomen hoeft te worden.. Ookal werk ik zelf voor één van de grootste. Zoals V3NOMINOUS-045 al zegt redden die zich prima zonder.

0

@JustSafety daar veranderd ms niet veel aan hoor. Kijk naar LinkedIn en GitHub. Beide zijn een stuk beter geworden en nog steeds 'uniek op zichzelf'

0
test

@-it- Wellicht niet maar MS heeft ookal Teams & Skype natuurlijk, deze zijn dan particulier en zakelijk gericht en dan wel niet op communities. Maar de kans bestaat altijd dat MS er een flinke twist aan kan geven.

0
test

Discord dijt steeds meer uit. We gebruiken hier al jaren Teamspeak, doet wat nodig is om met elkaar te praten, zonder toeters en bellen.

0

Aanbevolen voor jou