Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november. Een eerste trailer onthult een aantal details over het verhaal.

Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire. Cal hoort bij de Scrapper-gilde, totdat hij ontdekt wordt en hij zijn training moet voortzetten. Het personage wordt gespeeld door Gotham-acteur Cameron Monaghan.

De game wordt omschreven als een 'actie-meleegame met bedachtzame gevechten.' De trailer bevat echter nog geen gameplay-beelden. Wel worden verschillende nieuwe personages en planeten geïntroduceerd en zien we de protagonist langs een muur rennen.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment benadrukt dat Fallen Order een verhaalgedreven game is zonder multiplayer-modus en microtransacties. Studiohoofd Vince Zampella zegt tijdens het de aankondiging: "Ik weet dat we bekendstaan om multiplayergames, maar dat is niet alleen wie we zijn. Jedi: Fallen Order is een verhaalgame."

Op 15 november lanceert de game voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube
Star Wars
Star Wars

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Bedachtzame gevechten' en Jedi... Ik hou mijn hart vast.

0
test

@Agent 4125 alleen maar omdat het een trend is om af te geven op EA? Respawn heeft een clean record.

0
test

@Krytuun Ik heb niks tegen EA hoor. En ik wacht idd ook al jaaaaaren op een goede Star Wars SP.

0
test

Men vraagt al jaaaaaaren om een goeie singleplayer game van een EA franchise, komt er een, gaan we nog met zn alles “ff afwachten tot het in de uitverkoop gaat. Ik ga deze game zeker kopen.

0
test

@Krytuun Scepsis is niet helemaal onterecht. We weten wie de game uitgeeft. Daarnaast is dit een prachtige flashy cinematic trailer, maar ik weet nog geen reet over de game zelf.

0
test

@DevTrunks sceptisch is prima, maar zeggen: EA DUS DOEI, eerst zien dan pas oordelen. EA geeft nog maar weinig games uit zoals deze, mensen hebben meer maals aangegeven een nieuwe Deadspace te willen, “maar EA doet alleen maar multi GaaS games”. Als mensen dit laten liggen puur op basis: oh t is EA, dan geef je ze alleen maar meer reden om singleplayer te ditchen.

0

Aanbevolen voor jou