Outriders staat vanaf release op Xbox Game Pass

Outriders staat vanaf release op Xbox Game Pass

De aankomende coöperatieve actiegame Outriders staat vanaf release meteen op Xbox Game Pass.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De game komt op 1 april uit en staat dan meteen op Game Pass voor console en mobiel (via de cloud). Op pc komt de game vooralsnog niet op Game Pass te staan. Eerder dingen er al geruchten dat de game naar Game Pass zou komen en dit blijkt dus te kloppen.

De shooter van People Can Fly en Square Enix komt op 1 april naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia. Spelers kunnen in de game hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hadden de leaks het toch weer goed voor de aankondiging. Demo niet gespeeld maar ga hem nu zeker wel even een kans geven als ie uit is. Ben niet zo van de looter shooters maar probeer ze door gamepass wel altijd wel evne.

0

@hulstpower was het een leak? Gewoon een officiële tweet van gamepass die beetje cryptisch was dacht ik.

0
test

@TomMonkey99999999 er was een soort van mail en daar hadden fans 2 woorden uitgehaald wat ze zeiden van dat het outriders moest zijn en dit was vrijdag/zatedag al en dan gisteren zei micro officeel dat ie kwam. Dus ja cryptische tweet ja maar het was niet officeel tot gisteren dat ie kwam

0
test

Maat van me waar ik mee share had de game gepre-ordert ....... vandaag maar kijken of hij ze geld terug kan krijgen. Wijze les weer. Nooit pre-orderen vooral met die gamepass.

0
test

@Aces-82 Tja het wordt wel vrij kort dag van tevoren aangekondigd. Zijn ook genoeg spellen die een paar maanden na de release pas op gamepass verschijnen. Zoals Dirt 5. En er staat te veel op die gamepass om alles wat je leuk vind te spelen voordat het er weer af ligt. Iedere twee weken staat er bij de games die verdwijnen wel een game die ik nog wilde spelen. Kom dan nauwelijks toe aan de andere spellen die ik eigenlijk liever zou willen doen... OT: demo van Outriders was wel mijn ding, ondanks dat het niet zo'n gepolijste ervaring lijkt als bijvoorbeeld Destiny of Gears (waar het erg veel van weg heeft). Ze mogen van mij vooral nog wat doen aan de recoil en kogel impact op enemies.

0

@Aces-82 je kan het ook zien als een extra geluk, veel meer spelers en waarschijnlijk veel van je vrienden die de game dan toch hebben en gezellig mee kunnen spelen. Demo had wel wat leuke dingen en ook simpel te fixen fouten. Groot erg punt: niet meteen item kunnen equipen of salvagen, eerst moet je 2 seconden wachten op een extra info pop up. Lijkt klein, maar als je 10 items weg wil doen is het al weer 20 seconden extra. Ook werkt het niet ook al heb je echt geklikt, je moet wachten.

0

@Aces-82 waarom pre-orderen? Je kan de game toch gewoon op day-one downloaden? Ook zonder pre-order?

0
test

@-it- vertel ik al jaren tegen me maat. Moet je zijn nummer? Haha

0

Aanbevolen voor jou