Outriders-spelers ontvangen gratis items vanwege instabiele lancering

Outriders-spelers ontvangen gratis items vanwege instabiele lancering

People Can Fly gaat Outriders-spelers gratis items geven om te compenseren voor de instabiele lancering van de game.

Deze 'community appreciation package' bestaat uit een Legendary-wapen, een hoeveelheid Titanium die bij het level van de speler past en de Frustration-emote. Dit pakket moet naar elke gamer die tussen 31 maart en 11 april de game heeft gespeeld komen. Het is nog niet bekend wanneer dit pakket precies beschikbaar wordt gesteld.

Sinds de lancering van Outriders wordt de game geplaagd door verbindingsproblemen. In de loop van volgende week moet er ook een nieuwe update uitkomen waarmee het spel stabieler moet draaien. Daarna komt er nog een patch uit waarmee spelers diverse aanpassingen aan de besturing kunnen maken. 

Spelers kunnen in Outriders hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden. De co-op shooter van People Can Fly en Square Enix is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia.

Outriders
Dit bericht bekijken op Instagram

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja de eerste dagen waren een ramp, gelukkig valt het nu mee. Maar nog steeds hoop bugs. Ik stoor mij vooral aan de tearing, spel switched tussen 60 fps en max fps, ik heb max fps aanstaan maar na een kort filmpje staat hij op 60 fps locked maar toch ook weer niet want ik krijg dan tearing. Moet elke keer naar opties gaan om dan fps lock aan te zetten of uit en dan heb ik weer meer fps. Heel irritant dus. Ook dat je hud verdwijnt eerste keer inloggen. Jammer, voor de rest wel een aardige game. Ik vind het wel leuk dat je je eigen gear beter kan samenstellen dan destiny, destiny is echt complete random en puur geluk met wat je vind.

0

Aanbevolen voor jou