Outriders-demo door meer dan twee miljoen mensen gespeeld

Outriders-demo door meer dan twee miljoen mensen gespeeld

De demo van Outriders is inmiddels door meer dan twee miljoen mensen gespeeld.

Dat heeft ontwikkelaar People Can Fly aangekondigd. Komende week moet daarnaast een patch voor de demo uitkomen waarmee een aantal zaken worden verbeterd of aangepast. 

Op Reddit geeft People Can Fly meer details over wat de patch, die ergens begin volgende week moet verschijnen, aanpast aan de demo. Zo worden er kleine verbeteringen in de framerate gemaakt en worden er enkele bugs opgelost. 

In de loop van vandaag moet de demo ook een backend update krijgen - waarvoor spelers niets hoeven te downloaden - waarmee diverse aanpassingen in de balans en gameplay gemaakt worden. 

Geboekte progressie in de demo kan meegenomen worden naar de volledige release wanneer die op 1 april verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Stadia.

Outriders

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar is het ook wat?

0
test

@Ceiro ik ga de game halen op dag 1 dankzij de demo.. Vond het erg vet. De performance was een beetje laag, veel freezes en wat lage fps (vooral in de hub) maar voor de rest erg van genoten:P

0
test

@Markus88 grappig, ik heb totaal geen last gehad van freezes(pc). In de hub dropte de fps wel na beneden.. ma daar buiten speelt het verdomd soepel en smooth!! Dit wordt day 1 buy voor mij!

0
test

Het was leuk, zeker in coop. Lijkt een geschifte story te hebben. I'm in!

0

Aanbevolen voor jou