Outriders-demo bevat proloog en eerste hoofdstuk

Outriders-demo bevat proloog en eerste hoofdstuk

Ontwikkelaar People Can Fly heeft meer informatie gegeven over wat men van de aankomende demo van Outriders kan verwachten.

De demo verschijnt, zoals eerder aangekondigd, aanstaande donderdag op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Op PlayStation-consoles is een PlayStation Plus-abonnement nodig om de demo te spelen.

In de demo kan men de proloog en het eerste hoofdstuk van de game spelen. Dat betekent dat vijanden en gear die gevonden kan worden nog niet heel krachtig zijn - hoe verder men in het spel komt, hoe krachtiger die worden. De demo loopt tot een confrontatie met Gauss, de eerste Altered-rivaal. Na het verslaan van Gauss worden enkele zijmissies ontgrendeld.

De demo bevat alle vier de klassen en zes slots voor personages. Spelers kunnen hun level opwaarderen naar level 7. Er kunnen ook twee skill points ontgrendeld worden die in de skill tree gebruikt kunnen worden.

De demo bevat cross-play, maar wel in bètavorm. Dit moet handmatig aangezet worden in het menu. Er is geen tijdlimiet en de demo blijft tot na release van de game beschikbaar. De demo is 24 gb groot op pc en minimaal 22 gb groot op consoles. Het pre-loaden van de demo staat niet in de planning. Geboekte progressie in de demo kan meegenomen worden naar de volledige release wanneer die op 1 april verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Stadia.

De demo komt aanstaande donderdag om 18:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar.

Outriders

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er staat 2x Steam als platform waarop de demo verschijnt 👌🏻

0
test

Een uurtje of 2 gespeeld en toen had ik het wel gezien. De shooteractie is heel erg repetitief, de levelopbouw zorgt ervoor dat de wereld idd ook aan voelt als een hoop levels maar hetgeen me het meest irriteert zijn de dialogen. Die staan echt bol van de stereotypen en voorspelbare 'twists'.

0

Aanbevolen voor jou