Outdoor sportgame Riders Republic onthuld

Outdoor sportgame Riders Republic onthuld

Ubisoft werkt aan de outdoor sportgame Riders Republic.

De grootschalige multiplayergame laat spelers een grote, Amerikaanse spelwereld verkennen waarin spelers samen kunnen racen en rondcrossen. Diverse nationale parken, zoals Yosemite Valley, Mammoth Mountain en Bryce Canyon zitten in de game.

Riders Republic verschijnt op 25 februari voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, pc via Epic Games Store en Uplay en Google Stadia. Mensen die de game op PS4 of Xbox One kopen kunnen zonder kosten upgraden naar de next-gen versie.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Riders Republic ziet er fantastisch uit. Letterlijk in alles. Helaas enkel multiplayer, dus ook die blijft liggen waar die hoort: in het schap. De rest van Ubisofty Forward ook gezien: teleurstellend en tijdverspilling. *Prince of Persia Remake: Wat een armoede. De 2003 versie zag er beter uit. Even de naam uitmelken. *Watch Dogs Legion (Londen): Grote bagger. De blanke is in Londen nu ook in de games zo goed als uitgestorven. Verder houd men zich stil over Brexit, maar dat is een verkooptruc, want de game zit vol anti-Brexit propaganda. En dan durven zij te spreken over “reclaimen van vrijheid” in die game. Waardeloos. *The Settlers (hier keek ik toch weer hoop vol naar uit, want misschien…..): Helaas. Geen Settlers in velden of wegen te bespeuren.

0
test

Riders Republic heeft qua stylo een hoop weg van Steep, ik herken zelfs wat outfits. Neem aan dat hier de zelfde teams achter zitten? Ja ik ben geïntrigeerd door de titel.. maarrrrr dan hoop ik toch echt op een single player (met genoeg trucs voor iedere discipline en grote levels) en een friends only multiplayer.. Iedere keer in de chaos is echt ruk, dus hoop dat ze verder kijken dan het fall guys principe .

0

Aanbevolen voor jou