Nieuws

Oude raids keren terug in Destiny na Age of Triumph-update

Haal oude herinneringen op met terugkerende raids

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Bungie gaat oudere raids herintroduceren in Destiny met de nieuwe update, Age of Triumph.

Dit heeft Bungie aangekondigd door middel van een teaser. In een aantal livestreams, die in de loop van deze maand gepland staan zal Bungie de nieuwe update verder uitlichten.

De teaser geeft aan dat Age of Triumph een nog grotere 'record book' zal bevatten, wat betekent dat de update veel nieuwe activiteiten zal toevoegen aan de game. Ook valt uit de getoonde prestaties op te maken dat de oude raids weer terug zullen keren. Lead designer Ryan Paradis en senior designer Joe Blackburn zullen het in de livestreams hebben over de nieuwe update.

Bungie heeft recentelijk onthuld dat spelers in staat zijn om het uiterlijk van hun personages over te hevelen van Destiny naar Destiny 2. Alles wat spelers verzameld hebben in Destiny wordt echter niet meegenomen naar Destiny 2.

Bron: Game Informer

Dit artikel delen:

Lees meer

Trailer toont het dagelijkse leven in Persona 5 Outlast 2 komt op 25 april uit
8

Reacties op: Oude raids keren terug in Destiny na Age of Triumph-update

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Mrhotshot85

  • 7 maart 2017 14:10
  En WEER meer van hetzelfde. Die gasten zijn echt te lui voor woorden. Destiny 2 zal ik dus ook niet aan gaan schaffen. Wat een stelletje zakkenvullers zeg. Alle DLC bestaat uit locaties die al bestonden, vijanden die al bestonden en zelfs de missies die al bestonden die je nu van achter naar voor moest spelen. De nieuwe wapens voegde daar ook niet veel aan toe.
  En nu de nieuwste "update" brengt OUDE raids terug.
  Te belachelijk voor woorden dit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Gipetto

  • 7 maart 2017 15:44
  @Mrhotshot85
  zakkenvullers idd.. zomaar gratis content geven aan de spelers :P Trouwens zijn In zowel KF en ROI nieuwe locaties en vijanden toegevoegd. Er zijn naar mijn mening ook maar 3 strikes die qua route idd achterstevoren van een missie lopen (niet dat het mij stoort want het is een strike). Mocht je deze opmerking in 2015 geplaatst hebben had ik echter achter je gestaan;) Toen was alle DLC wel alleen met dezelfde vijanden en locaties.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 7 maart 2017 18:56
  @Gipetto Gratis? Ben je echt zo naïef? Dit is een dode mus om ons te laten vergeten dat er nooit meer update/expansion komt maar dat ze in plaats daarvan meer geld uit je zak gaan troggelen. Simpeltjes als jij zijn zij ongelofelijk blij mee.
  Welke vijanden zijn er toegevoegd dan? Fallen, Hive, Vex en Cabal zitten er al vanaf release in. Ze hebben deze sprites enkel een andere skin gegeven(zwart/wit glimmend), en Taken genoemd.
  Locaties? Aarde, Venus, Maan en Mars zaten er vanaf dag 1 al in. Enige planeet die is toegevoegd is Mercurius, waar een missie gedaan moet worden en een pvp map te vinden is. Daarnaast is de enige toegevoegde locatie een uitbreiding van de planeet Aarde.
  Nou nou, wat een uitbreidingen zeg in verloop van 3 jaar…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Gipetto

  • 8 maart 2017 10:42
  @Mrhotshot85 Haha jonge deel 2 komt eraan. Iedereen weet dat er hierna geen update meer komt, dat hebben ze namelijk al zo goed als verteld met de aankondiging van age of triumph. De nieuwe content waar jij om gaat vragen is Destiny 2. jij wilt nieuwe content met nieuwe enemies en nieuwe planeten en shit maar wilt geen destiny 2 want daarmee maken ze winst. niemand verplicht je om het spel te kopen en de uitbreidingen. dat jij elke keer een uitbreiding met in jou ogen te weinig inhoud koopt dan heb je alleen jezelf en je portemefeuille ermee.
  Als ik jou een tip mag geven: Wacht 3 jaar en koop Destiny 2 met alle uitbreidingen voor 30 euro. dan heb je ook niet zoveel te klagen. mocht je tegen die tijd hulp nodig hebben dan PM je maar;)

  je vergeet de dreadnaught als extra gebied. naast mercurius hebben ze ook nog phobos en de prison toegevoegd als "nieuwe"locaties. Maarja dat is ook alleen maar de aarde met een andere skin.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • trekinbami

  • 7 maart 2017 16:17
  @Mrhotshot85 Sjonge jonge jonge. En maar janken. Het is volgens mij algemeen bekend dat Bungie heel moeilijk nieuwe content kan creeren door inefficiente tools. Het renderen van een simpele rots duurt al 16 uur. Dan krijg je nu alsnog een gratis update, die ervoor zorgt dat oude content weer relevant wordt en je de meest populaire wapens en raid weer kan gebruiken en spelen.

  Ik ben echt intens blij dat mensen als jij D2 niet aan gaan schaffen. Scheelt weer een hoop gejank tijdens de raids en op LFG sites.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Hooper

  • 7 maart 2017 17:51
  @trekinbami
  "…Het is volgens mij algemeen bekend dat Bungie heel moeilijk nieuwe content kan creeren door inefficiente tools. "

  Lol, we hebben het hier over een professionele developer toch?
  Sorry we brengen geen content uit want we weten niet hoe we een rots moeten maken…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 7 maart 2017 19:14
  @Hooper Mooi gezegd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 8 maart 2017 00:35
  @trekinbami Ik klaag niet tijdens het spelen hoor. Destiny bevalt me prima als spel zijnde. Maar ik mag toch zeker het mijne denken als het neerkomt op de content die is uitgebracht sinds release? En die vind ik karig. En dat is nog licht uitgedrukt. Want al met al heb ik 60eu(base game), 30eu(season pass), 30eu(Taken King) en 30eu(Rise of Iron) uitgegeven en als ik dan naar het resultaat kijk vind ik dit niet veel veranderd ten opzichte van de dag dat de game uitkwam. Er is voor elke class 1 subclass bij gekomen. Welke niet denderend veel toevoegen. Hammer gooien voor Titan(lijkt verdomd veel op de Golden Gun skill van Hunter). De Warlock heeft er een insta-win super bij gekregen waarbij geen enkele skill komt kijken, L1+L2 en je killed alles wat je tegenkomt terwijl je niet kapot te krijgen bent. En dan de Tethershot voor Hunter, die je alleen nodig hebt in raids als soort support want solo heb je er weinig tot niets aan. Daarnaast wat ik hierboven al heb benoemd aan de locaties die vrijwel onveranderd zijn gebleven. En dan heb je nog de wapens, waarvan iedereen weet welke de beste zijn, zelfs Bungie, want deze wapens zijn alleen via moeilijke maar vooral langdradige missies te bemachtigen.
  Dus ik roep niet zomaar wat, ik onderbouw mijn mening ook.
  En dat houdt dus niet in dat ik de game zoals die nu is niet vermakelijk vind, maar wel dat er veel te weinig aan content is bij gekomen.
  En de hele marketing campagne deed toch echt wel wat anders doen geloven.
  En dat is de reden dat ik niet weer in dat soort grapjes trap met een Destiny 2.
  Enige waar ik aan kan denken is de mooie quote van Vaas uit FarCry3; "Did I ever tell you the definition of Insanity?".

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.