Oude Fallout-games keren terug naar Steam | Gamer.nl

Oude Fallout-games keren terug naar Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

31 december 2013 werden de drie games van alle digitale verkoopplatformen verwijderd. Op onder andere GOG en Steam waren de games niet meer te vinden. Op dat moment verloor Interplay namelijk de rechten om de game te verkopen, deze gingen naar Bethesda. 

Bethesda beloofde de games zo snel mogelijk terug te brengen naar de verkoopplatformen en dat is nu gebeurd. Op Good Old Games staan de titels echter nog niet.

Alle drie de games maken gebruik van de Steam Cloud. Op deze manier kunnen spelers hun savegames in de cloud plaatsen. Fallout en Fallout 2 kunnen daarnaast gestart worden in default mode en cla ic mode. Bij de default mode zijn er hogere resoluties beschikbaar. Aan Fallout Tactics zijn geen aanpa ingen gedaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou