Nieuws

Oude CRT-televisiegraphics in Super Mario Maker

Geinige easter egg

Geschreven door Michel Musters op
In Super Mario Maker is het mogelijk om alle levels van een grafische laag te voorzien waardoor het lijkt alsof er op een oude CRT-televisie wordt gespeeld. GameXplain ontdekte de easter egg.

In eerste instantie lijkt de grafische laag alleen mogelijk te zijn wanneer spelers een Super Mushroom pakken. Deze Super Mushroom wordt ontgrendeld als item voor mensen die de 8-bit Super Mario-amiibo inscannen.

Het blijkt echter dat er een manier is om alle levels in een oude grafische stijl te spelen. Gamers moeten in het laadscherm van een level naar beneden drukken op de vierpuntdruktoets en tegelijk de A- en B-knoppen indrukken. In de video van GameXplain wordt het getoond.

Super Mario Maker is sinds gisteren verkrijgbaar voor Wii U en laat spelers hun eigen Mario-levels maken in de stijl van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World en New Super Mario Bros.

Dit artikel delen:

Lees meer

Super Meat Boy in oktober naar PS4 en Vita, gratis voor PS Plus Afro Samurai 2: Episode One later deze maand naar PS4 en pc
0

Reacties op: Oude CRT-televisiegraphics in Super Mario Maker

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.