Oud-Sony-manager claimt dat de PlayStation 5 zonder crunch is gebouwd

Oud-Sony-manager claimt dat de PlayStation 5 zonder crunch is gebouwd

Een oud-manager van Sony Interactive Entertainment claimt dat de PlayStation 5 zonder buitensporig overwerken is gemaakt.

Dat doet hij via Twitter onder de naam HUGE alternagod. Hij reageert daarmee op een artikel van Kotaku waarin de website spreekt over de nieuwe update voor de PlayStation 5 die afgelopen woensdag uitkwam. Volgens Kotaku hadden deze functies er vanaf release al in moeten zitten en dat schoot de oud-manager in het verkeerde keelgat.

"Hey Kotaku, we bouwden deze console midden in een wereldwijde pandemie zonder crunch van iemand te verlangen", zo begint zijn bericht. "Sommige dingen moesten gaan om dat realiteit te maken. Gezondheid van medewerkers was prioriteit en ik ben blij dat dat zo was." Kotaku heeft op het moment van schrijven nog niet op het bericht gereageerd.

De update waar de ophef over gaat werd afgelopen woensdag uitgerold en voegde onder meer gamelijsten en ondersteuning voor een 1440p-resolutie toe. Met die gamelijsten kunnen spelers honderd spellen toevoegen aan en lijst om orde aan te brengen in de bibliotheek van de console. Tot slot zorgt de update er ook voor dat men 3D-audio en stereogeluid met elkaar kan vergelijken voordat men er één kiest. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tja Kotaku, alleen maar uit op sensatie.

0

In Japan zit de crunch al standaard ingebouwd in de bedrijfscultuur, helaas.

0

Aanbevolen voor jou