Oud-medewerker Eurocom vemeldt GoldenEye voor de Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Craig Peck, een oud-medewerker van ontwikkelaar Eurocom, verschijnt er volgend jaar een James Bond-game voor de Wii onder de naam GoldenEye 2010.

Op het cv valt te lezen dat Peck tu en juli en september van dit jaar werkzaam was als animator bij Eurocom voor de Wii-titel GoldenEye 2010. De game zou in opdracht van Activision ontwikkeld worden, die op dit moment de rechten voor het produceren van James Bond-spellen in handen heeft.

Of deze nieuwe GoldenEye-titel gebaseerd is op de gelijknamige film of dat het een overzetting van de Nintendo 64-game GoldenEye 007 wordt, is niet bekend. Eurocom was al eerder verantwoordelijk voor de PlayStation 2-versie van het James Bond-spel Quantum of Solace.

Nieuwe James Bond

Activision had enkele maanden geleden al aangekondigd dat in 2010 een nieuwe James Bond-titel zou moeten verschijnen, welke in ontwikkeling zou zijn bij Bizarre Creations. De geruchten gingen dat dit echter een racegame zou worden. Uitgever Activision heeft nog niet gereageerd op de geruchten.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou