Originele Star Wars Battlefront nu beschikbaar op Steam

Originele Star Wars Battlefront nu beschikbaar op Steam

De originele Star Wars Battlefront uit 2004 is op Steam, Origin en GOG.com geplaatst om Star Wars Day (May the Fourth) te vieren.

De klassieke shooter van Pandemic Studios is voorheen nog nooit beschikbaar gesteld via een digitale winkel voor pc-games. Online multiplayer is mogelijk dankzij een community server, waar dit oorspronkelijk alleen werd ondersteund via LAN of individuele IP-adressen. Een handleiding voor online multiplayer is door modder Anthony BF2 uitgebracht.

Star Wars Battlefront kost op Steam tot 8 mei 6,96 euro. Daarna gaat de prijs omhoog naar 8,19 euro. Op GOG.com heeft de game geen DRM, maar kost de game wel een paar cent meer. Ook de EA-winkel Origin biedt de game aan.

De nieuwste game in de populaire franchise, Star Wars Jedi: Fallen Order, verschijnt 15 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire. De eerste trailer en details zijn hier te vinden.

Star Wars Battlefront

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel vet! Heb dit spel zoveel gespeeld in mijn jeugd! Ben benieuwd hoe deze speelt op de PC aangezien ik hem op de ps2 speelde.

0
test

Holysh*t, dit is geweldig nieuws! Een van mijn favoriete games van vroeger! Persoonlijk vind ik deze nét wat toffer (en pittiger!) dan het vervolg wat Pandemic erna maakte, maar beide zijn steengoed. Deze ga ik sowieso nog een keer halen op Steam, wat een toffe verassing! :D

0

Aanbevolen voor jou