Origin gaat games van THQ, Capcom, Warner Bros. aanbieden | Gamer.nl

Origin gaat games van THQ, Capcom, Warner Bros. aanbieden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de volledige lijst met beschikbare titels van de drie uitgevers nog moet worden vrijgegeven, is al wel bekend dat in november de PC-versie van Saints Row: The Third en Batman: Arkham City via Origin aan te schaffen zijn. De derde Saints Row wordt uitgegeven door THQ, Arkham City door Warner Bros. Om welke Capcom-titel(s) het gaat, werd niet gezegd.

EA zegt verheugd te zijn met het feit dat er naast EA-titels nu ook games van Warner Bros., THQ en Capcom op Origin te vinden zullen zijn. "Sinds de lancering [van Origin] hebben we overweldigende reacties gehad van uitgevers en ontwikkelaars, die beseffen dat Origin een manier is om meer content direct naar de consument te brengen", aldus David DeMartini, senior vice president van de distributieservice.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou