Nieuws
Origin Access

Origin Access nu beschikbaar in Nederland

Toegang tot pc-games voor vier euro per maand

Geschreven door Aida . op

De service Origin Access is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Voor een bepaald bedrag per maand krijgen spelers toegang tot The Vault met gratis pc-games. 

Een Origin Access-abonnement kost vier euro per maand en geeft spelers toegang tot The Vault, waar regelmatig nieuwe gratis games aan worden toegevoegd. Daarnaast krijgen spelers Play First-proefversies, waarbij zij spellen vroegtijdig kunnen spelen. De progressie die zij in deze proefversies spelen, worden overgezet naar de volledige game als zij deze besluiten aan te schaffen.

Ook krijgen Origin Access-leden exclusieve kortingen, waaronder automatisch 10% korting op aankopen op Origin. Tevens krijgen leden korting op uitbreidingen, nieuwe releases en acties.

Overige details over de nieuwe service zijn te lezen op de officiële site, waar ook het abonnement kan worden aangeschaft. 

Bron: Origin Access

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco geeft deze zomer Warhammer 40,000: Eternal Crusade uit De verbeteringen in de pc-versie van Rise of the Tomb Raider
2

Reacties op: Origin Access nu beschikbaar in Nederland

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TheChief

  • 27 januari 2016 21:51
  Misleidende zin: Als je er 4 Euro per maand voor betaald zijn de games natuurlijk niet gratis.

  On topic: Voor zover ik kan zien staan er maar 15 games in de Vault library wat echt veel te weinig is. 1/3 van deze games heb ik al en de rest interesseert me niet echt. En ik zal vast niet de enige zijn die zo'n reactie heeft.

  EA zal haar IP lijst echt moeten uitbreiden als ze de strijd met Valve aan wil gaan voor een goedlopend download portaal.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Maxim Nighthawk

  • 28 januari 2016 13:21
  Geen interesse voor de tilels in The Vault, maar met de 10% korting op een nieuw spel van bv 60 euro heb je je geld voor de maand weer terug. Moet je wel gelijk daarna weer het abonnement opzeggen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.