Ori and the Will of the Wisps komt vandaag op Switch uit

Ori and the Will of the Wisps komt vandaag op Switch uit

De platformer Ori and the Will of the Wisps verschijnt vandaag voor de Nintendo Switch.

De game komt beschikbaar via de Nintendo eShop. Het spel werd plotseling aangekondigd via de Partner Direct die eerder vandaag werd uitgezonden. Via iam8bit valt daarnaast een speciale fysieke editie te bestellen met daarin Will of the Wisps, en het vorige deel, Ori and the Blind Forest.

Ori and the Will of the Wisps verscheen eerder al op Xbox One en pc. Het vervolg op Ori and the Blind Forest laat spelers er op uittrekken om de mysteries buiten het bos van Nibel te ontdekken en Ori's ware lot te ontrafelen. Het spel krijgt ook een update voor Xbox Series X.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow deze zag ik niet aankomen, ik dacht dat de Switch deze niet zou kunnen draaien, hij is toch weer een stukje mooier dan de vorige. Echt een topgame trouwens, en stiekem ook (nog) beter dan de vorige. Kan hem iedereen aanraden!

0
test

@WvA helemaal 100% eens - puur stukje magie deze game.

0
test

@WvA stiekem hij is gewoon veel beter dan de vorige. 1 van de beste games deze generatie. Ga hem denk ik pas nog een keer spelen op series x. Maar dat switch deze trekt is mij een raadsel one x had soms zelfs even moeite er mee. Maar zal wel 720p zijn misschien dat ie dan wel goed loopt op de switch.

0

Aanbevolen voor jou