Organisator mislukt Fortnite-evenement aangeklaagd door Epic Games

Organisator mislukt Fortnite-evenement aangeklaagd door Epic Games

De organisator van het mislukte Fortnite-evenement van afgelopen weekend is aangeklaagd door Epic Games. Volgens de eigenaar van Exciting Events heeft de claim catastrofale gevolgen voor het bedrijf.

Afgelopen weekend liep een Fortnite-evenement in Engeland, genaamd Fortnite Live, uit tot een grote mislukking. Meer dan 2.800 bezoekers betaalden 14 tot 23 euro voor een ticket, maar stonden vervolgens uren in de rij. Ook waren er op het terrein van het evenement slechts een paar activiteiten te doen.

Honderden bezoekers eiste dat zij hun geld terugkregen van de organisator van het mislukte Fortnite Live-evenement, Exciting Events. Eigenaar Shaun Lord zei hier aan mee te werken en iedereen terug te betalen die hier om vraagt, echter verdween dezelfde dag nog de Facebook-pagina van het evenement.

De ontwikkelaar van Fortnite, Epic Games, heeft juridische stappen ondernomen tegen de organisator van Fortnite Live. Een woordvoerder bevestigde dat Epic Games op geen enkele manier geassocieerd was met het evenement dat plaatsvond bij de Norfolk Showground in Norwich en dat een claim is ingediend tegen Exciting Events. "De kwaliteit van de spelerservaring is erg belangrijk voor ons, of het nu in het spel is of bij officiële evenementen."

Via een e-mail zegt Exciting Events nu dat de organisator gedwongen is door Epic Games om twee volgende Fortnite-evenementen te annuleren. Shaun Lord houdt in het bericht vol dat de meerderheid van de kinderen genoten heeft van Fortnite Live en dat het bedrijf vastberaden was om het evenement nog een keer te organiseren in de toekomst.

Lord geeft aan dat de claim van Epic Games catastrofale gevolgen heeft voor Exciting Events, waardoor het bedrijf direct moet stoppen met alle handelsactiviteiten en moet proberen de verliezen zo veel mogelijk te beperken. Volgens de eigenaar worden alle activa van Exciting Events nu in contant geld omgezet, om te verdelen onder de schuldeisers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Exit in Events, en terecht ook

0
test

Inderdaad! Weg met dit soort onzin en hopelijk komt het hard aan zodat niet meer bedrijven proberen dit uit te halen.

0

Aanbevolen voor jou