De Nederlandse uitgever Playlogic zal uitgever TDK helpen om een aantal spellen wereldwijd aan de man te brengen. Dat Playlogic haar eigen spellen nog niet in de winkels weet te krijgen, is TDK blijkbaar ontgaan toen ze de deal sloten. Een van de spellen waar Playlogic de distributie van zal doen, is Knights of the Temple 2, de opvolger op de derdepersoons actiegame met realistische besturing van Starbreeze Studios.

Met Knights of the Temple 2 heeft Starbreeze voor een wat meer RPG-achtige aanpak gekozen. Zo is gekozen voor een minder rechtlijnige opzet. De omgeving is vrij toegankelijk en biedt diverse subquests die je optioneel buiten de eigenlijke verhaallijn om kunt volbrengen. Ook belooft het spel ons drie verschillende eindes, die afhankelijk zijn van diverse beslissingen die je in het spel neemt.

Andere RPG elementen vinden we terug in de karakterontwikkeling, interactie met NPC's en het kopen en verkopen van voorwerpen en uitrusting. Ook zal het spel multiplayeropties bevatten, waarover momenteel nog niet al te veel bekend is. Knights of the Temple 2 verschijnt op PS2, Xbox en PC.