Opvolger Broken Sword komt naar iPhone, PC en Mac | Gamer.nl

Opvolger Broken Sword komt naar iPhone, PC en Mac | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Broken Sword: The Smoking Mirror is een opvolger van het afgelopen jaar uitgebrachte Broken Sword: Shadow of the Templars. De originele game is goed ontvangen en de opverzetting daarvan heeft een BAFTA-nominatie ontvangen.

“De originele Broken Sword heeft op nummer een in de App Store gestaan, is genomineerd geweest voor een BAFTA-award en heeft fantastische recencies gekregen”, zegt managing director Charles Cecil. “Daarom zijn we ook enthousiast om deze verbeterde versie aan te kondigen”, voegt Cecil aan het verhaal toe.

Nieuw

The Smoking Mirror bevat nieuwe interactieve digitale tekenfilmpjes van Dave Gibbons, medebedenker van Watchmen, compleet geanimeerde gezichtsuitdrukkingen, verbeterde achtergronden, geanimeerde graphics, verbeterde tu enfilmpjes, hoge kwaliteit muziek en een context-gevoelig hintsysteem met een dagboek.

In de point-and-click adventure wordt controle genomen over journaliste Nico Collard. Zij vindt samen met collega George Stobbart een mysterieus oud kunststuk en ze komen in allerlei problemen terecht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou