Opvolger A Kingdom for Keflings is A World of Keflings | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

A World of Keflings krijgt enkele nieuwe features, waarvan de meest in het oog springende een lokale multiplayermodus is. A Kingdom for Keflings was enkel online met meerdere mensen te spelen. Verder kent A World of Keflings nieuwe gebieden, gebouwen en personages om mee te spelen.

Brent Fox, Art Director van NinjaBee, zegt dat er met A World of Keflings veel geluisterd is naar feedback van spelers. "Toen we begonnen met het maken van een tweede Keflings-game, hebben we besloten om het meteen goed aan te pakken en een compleet nieuwe ervaring te maken die duidelijk groter en beter is dan de eerste. A World of Keflings weet alle charme en de ongedwongen speelstijl van het eerste spel vast te leggen, maar voegt meer diepte, humor en features waar spelers om vroegen toe."

Avatar

A Kingdom for Keflings was één van de eerste spellen op Xbox Live Arcade die het mogelijk maakte om met je zelfgemaakte Avatar in de spelwereld te stappen. A World of Keflings zal deze mogelijkheid ook ondersteunen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou