Optic Gaming wint Call of Duty XP-toernooi | Gamer.nl

Optic Gaming wint Call of Duty XP-toernooi | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Optic Gaming versloeg in de finale het Britse Infinity en gaat dankzij deze overwinning naar huis met een prijzengeld van 400.000 dollar. Infinity is met een tweede plaats gegarandeerd van een prijzengeld van 200.000 dollar.

Het team, bestaande uit BigTymmer, Vengeance2T, Merc SD en NaDeSHoT, wist de eerste twee rondes van de finale op te eisen, maar Infinity kwam kort daarna weer even terug. Vooral in de modus Kill Confirmed toonde Infinity aan dat het zich kon meten met Optic Gaming. Deze wist echter overtuigend de laatste rondes van Search & Destroy te winnen, wat zorgde voor de uiteindelijke score van 4-2.

MLG

Optic Gaming is een veteraan binnen Amerikaanse toernooien, waaronder ook Major League Gaming. Het team behoort dit seizoen regelmatig tot de topteams en wist het derde evenement van het Major League Gaming-seizoen in Columbus te winnen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou