Oprichters vertrekken bij Suicide Squad-studio Rocksteady

Oprichters vertrekken bij Suicide Squad-studio Rocksteady

Sefton Hill en Jamie Walker, de medeoprichters van ontwikkelaar Rocksteady, vertrekken bij het bedrijf.

Dat is aangekondigd middels een brief van WB Games-directeur David Haddad op de officiële website van de ontwikkelaar. "Nu Suicide Squad: Kill the Justice League bijna klaar is, hebben ze beiden besloten Rocksteady eind dit jaar te verlaten en een nieuw avontuur binnen de game-industrie aan te gaan."

Haddad vervolgt: "We hebben ongelooflijk veel respect en dankbaarheid voor Jamie en Sefton en wensen hen het beste in hun nieuwe avontuur. Net zoals vele fans kijken we uit naar wat ze gaan doen." Nathan Burlow - voorheen productieregisseur en tevens een oprichter van de studio - gaat Rocksteady nu leiden. 

Hill en Walker hebben nog geen details gegeven over hun nieuwe werk, maar lieten in een statement in de brief wel weten samen te blijven werken. "Onze beslissing om Rocksteady te verlaten was een emotionele. Vanaf het moment dat we Rocksteady in 2004 oprichtten, was het bedrijf ons lust en leven. Nu Suicide Squad in veilige handen is en het team sterker dan ooit is, wordt het tijd om het heerschappij over te geven en samen een nieuw avontuur te beginnen in games."

Zoals gezegd werd Rocksteady Studios in 2004 opgericht. Zowel Hill als Walker waren daarvoor werkzaam bij Argonaut Games. De eerste game van Rocksteady was Urban Chaos: Riot Response, maar ze staan vooral bekend om de Batman: Arkham-spellen. Suicide Squad: Kill the Justice League moet in de lente van 2023 uitkomen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ze vertrekken pas na afronding van het project.

0
test

Ik ben zeer groot fan van de Arkham games. Die waren allemaal heel erg goed van rocksteady

0

Aanbevolen voor jou