Oprichters Sledgehammer krijgen andere functie binnen Activision | Gamer.nl

Oprichters Sledgehammer krijgen andere functie binnen Activision | Gamer.nl

Michael Condrey en Glen Schofield, de mede-oprichters van Call of Duty: WW2-ontwikkelaar Sledgehammer Games, gaan weg bij de studio om andere rollen binnen uitgever Activision te vervullen.

Wat het tweetal precies gaat doen binnen het bedrijf is nog niet duidelijk, maar het gaat om executieve functies. Volgens Activision zal een andere werknemer van Sledgehammer, Aaron Halon, het management van de studio overnemen. Halon zit al bij de studio sinds de oprichting en heeft meer dan twintig jaar ervaring in de game-industrie.


Schofield en Condrey richtten Sledgehammer in 2009 op nadat ze vertrokken bij Visceral Games, de Dead Space-ontwikkelaar die onlangs nog werd gesloten door Electronic Arts. Sledgehammer hielp Infinity Ward met de ontwikkeling van Call of Duty: Modern Warfare 3, waarna het zelf Call of Duty: Advanced Warfare en Call of Duty: WWII ontwikkelde. Het is niet bekend wat de volgende game van de studio wordt.

Hoewel de exacte nieuwe rollen van Condrey en Schofield nog niet bekend zijn, werd onlangs aangekondigd dat Activision's CEO Eric Hirshberg eind maart vertrekt. Het is nog niet bekend wie zijn positie overneemt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou