Oprichters CD Projekt Red verliezen miljard dollar sinds Cyberpunk 2077-release

Oprichters CD Projekt Red verliezen miljard dollar sinds Cyberpunk 2077-release

De oprichters van CD Projekt Red zouden meer dan een miljard dollar zijn verloren sinds de uitgave van Cyberpunk 2077 een week geleden.

Dat blijkt uit een reportage van Bloomberg. Sinds de release van de game op 10 november, zijn de aandelen van de ontwikkelaar naar beneden gekelderd naar aanleiding van de vele bugs in de game en het feit dat het spel niet naar behoren draait op Xbox One en PlayStation 4. Dit zou er voor hebben gezorgd dat de oprichters veel geld hebben verloren.

Bloomberg claimt dat de release van Cyberpunk 2077 ook een vlek op de reputatie van de ontwikkelaar heeft gecreëerd. Waar het bedrijf eerst in een goed boekje stond bij gamers dankzij The Witcher-franchise, zou zich nu wantrouwen vormen rondom de studio.

CD Projekt Red heeft beloofd de komende maanden meerdere grote updates voor Cyberpunk 2077 uit te geven om het spel te verbeteren. Daarnaast staan er meer dlc en een multiplayermodus gepland, alsmede een next-gen update.

cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok beetje vreemd, het is verder een super tof spel. Tot nu toe vind ik de missies en de side missies super vet om te doen en ik vind het fast travel is ook een uitkomst zeker vanwege de snelle laadtijden.

0
test

@GoofyZ3 Zo te horen speel je het niet op het platform waar verre weg de meeste mensen het op spelen... dat verklaart misschien waarom het raar is voor jou

0
test

@Omnikon Ik denk dat de meeste mensen nu op PC spelen. CDPR fans zijn grotendeels pc gamers.

0

@GoofyZ3 Zo werkt de de beurs en aandelen. Ze willen allemaal een graantje meepikken totdat het minder goed lijkt te gaan waardoor een deel hun aandelen dumpt waardoor ze omlaag gaan en iedereen ze vervolgens dumpt om hun winst uit te pakken. Als de aandelen weer laag zijn en de slechte tijd voorbij of vergeten en het bedrijf weer in de lift zit word er weer ingekocht. Het idee is ooit begonnen om bedrijven te helpen van de grond te komen en daar wat van terug te krijgen. Helaas is het door te weinig regulatie in het extreme getrokken waar prakties alle problematiek in de wereld vandaan komt of door word tegen gehouden. Leuk man, beleggen!

0
test

Hoezo is dat vreemd? Als je een pot mayo in de winkel koop voor de volle prijs en het blijkt thuis dat die maar voor de helft gevuld is..... geef je de fabrikant toch ook een belletje bij wijze van spreken Hoe ze de console versies hebben verkracht en uitgebracht is toch gewoon een bitchslap in de face voor de mensen die het kopen

0
test

@The soy sauce 'voor de mensen die het pre-orderen'

0

@The soy sauce Gefeliciteerd met uw nieuw Tesla S. -Het bereik is momenteel 50km, maar dit word in Januari verhoogt naar 200km en in Februari naar 600km. -U had de rode kleur besteld, maar deze is momenteel door omstandigheden baby roze. In de komende maanden zal de kleur langzaam door de invloed van het weer bijtrekken naar rood. -De bestuurdersdeur kan niet open. U kunt via de bijrijdersdeur in de auto komen. In Januari zal dit met een update opgelost worden. -De auto kan stil komen te vallen. Als dit gebeurd verzoeken wij u de auto te herstarten. De frequentie van stilvallen zal in de komende maanden verminderd worden. XD

0

Aanbevolen voor jou