Opnames Uncharted-film beginnen volgend jaar | Gamer.nl

Opnames Uncharted-film beginnen volgend jaar | Gamer.nl

De opnames voor de Uncharted-film beginnen in 2017.

"Ik ben ongelooflijk enthousiast om die film volgend jaar te maken", aldus regi eur Shawn Levy. "We gaan niet voor maart filmen. Het doel is om laat in de lente of vroeg in de zomer te beginnen."


De Uncharted-film kent een problematisch verleden, met verschillende regi eurs en scriptschrijvers die zich aan het project hebben verbonden en weer zijn vertrokken. De film werd in 2009 voor het eerst genoemd.

"Ik ben al jaren geïntere eerd in dit project", vervolgt Levy. "Ik heb alle games in de reeks gespeeld en ik hou van ze allemaal. Ik denk dat je wel kunt zeggen dat het de meest cinematische games zijn van de laatste tijd. En niet alleen visueel gezien, maar ook qua personages en een bepaalde sfeer. Hoe lang is het geleden dat we een geweldige, superleuke, actievolle schattenjachtfilm hebben gehad? Niet Indiana Jones en niet National Treasure. Het zit allemaal een beetje in Nathan (Drake's) toon."

Het eerstvolgende project van Levy is twee afleveringen regi eren van het tweede seizoen van Netflix' hitserie Stranger Things. Daarna gaat hij aan de slag met de Uncharted-film. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscopen moet draaien of welke acteurs de hoofdrol spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou