Opnames Twisted Metal-televisieserie afgerond

Opnames Twisted Metal-televisieserie afgerond

De opnames van het eerste seizoen van de Twisted Metal-televisieserie zijn afgerond.

Dat blijkt uit een tweet van showrunner Michael Jonathan. "That's a wrap on season one", schrijft hij. De serie moet op de streamingdienst Peacock uitkomen. Het is nog onduidelijk wanneer dat precies gebeurt. 

De Twisted Metal-serie werd vorig jaar aangekondigd. Het betreft een samenwerking tussen Sony Picture Television en PlayStation Productions. Anthony Mackie speelt de hoofdrol, maar ook van Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) en Thomas Haden Church (Spider-Man 3) is bekend dat ze rollen hebben.

Er gaan ook al geruime tijd geruchten dat de release van de serie gepaard zou gaan met een nieuwe Twisted Meta;-game. Het spel zou eerst in ontwikkeling zijn geweest bij de makers van Destruction All-Stars, maar nu worden ontwikkeld door de Sony-studio Firesprite. Dit is echter nog niet bevestigd.

Twisted Metal is lang niet de enige gameverfilming die bij Sony op de planning staat. Eerder bracht het al een Uncharted-film uit. Verder wordt er gewerkt aan series gebaseerd op Horizon, God of War, The Last Of Us en films  gebaseerd op Ghost of Tsushima en Gran Turismo. In totaal zegt Sony aan tien verfilmingen van gamefranchises te werken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gran Turismo is geen serie maar een film.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola oef dat is wel vervelend ja. Mijn vriendin is psycholoog en zegt dat er wel manieren zijn om er vanaf te komen of beter mee te kunnen leven mocht je dat willen. Coulrofobie komt vaak voor bij mensen die op jonge leeftijd een nare ervaring hebben gehad met clowns op een kinderfeest bijvoorbeeld of een horrorfilm zoals It op jonge leeftijd. Weet je wat bij jou de oorzaak is?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola snap ik wel. Ik vind bijvoorbeeld It helemaal geweldig maar ook heel creepy maar wel cool. Maar zombies echt heel kut

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola misschien eens de serie Crimi clowns proberen. Die is namelijk best geestig (wel vrij bruut). Zo kan je er mss vanaf geraken.

0

Aanbevolen voor jou