Opnames The Witcher seizoen 3 stopgezet vanwege corona, inmiddels hervat

Opnames The Witcher seizoen 3 stopgezet vanwege corona, inmiddels hervat

Netflix heeft de opnames van het derde seizoen van The Witcher tijdelijk stopgezet vanwege één of meerdere coronabesmettingen.

Dat schrijft The Hollywood Reporter. Volgens geruchten was Henry Cavill, de acteur die Geralt of Rivia speelt, besmet met het coronavirus, maar dat is niet bevestigd. Netflix gaf in een statement aan dat het filmen is stopgezet vanwege Covid en dat ze wanneer het weer veilig is zo snel mogelijk weer willen beginnen. Inmiddels zijn de opnames weer hervat, blijkt uit een artikel van Collider.

Het derde seizoen is sinds 4 april officieel in productie. Netflix deelde eerder al een synopsis. Daarin valt te lezen dat allerlei magiërs en wezens proberen Ciri te vangen. Geralt verschuilt Ciri en Cintra om hen te beschermen. Yennefer leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze meer te weten hoopt te komen over de magische krachten van Ciri. Daar komen ze echter middenin politieke corruptie, duistere magie en verraad terecht. Een releasedatum is er nog niet. 

Het is niet de eerste keer dat The Witcher-opnames worden stilgelegd. Eerder werden om dezelfde reden de opnames van seizoen 2 al tijdelijk gestopt. Dat gebeurde in 2020. Het tweede seizoen kwam uiteindelijk op 17 december 2021 uit. 

Later dit jaar komt de prequel The Witcher: Blood Origin uit. CD Projekt Red kondigde onlangs aan dat het aan een nieuwe The Witcher-game werkt, dat een nieuwe saga van de franchise moet inluiden. Verder moet er in het vierde kwartaal van dit jaar een current gen-update komen voor The Witcher 3. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jullie zijn een beetje laat met dit bericht, want ik las gisteren op Collider al dat de opnames weer zijn hervat.

0
test

@tmvde Slordig van me. Ik heb het aangevuld. Bedankt voor de opmerking!

0
test

Blijft schijnbaar een goed onderwerp voor het vergaren van clicks.

0

Aanbevolen voor jou