Opnames The Last of Us-serie beginnen na release van Part 2

Opnames The Last of Us-serie beginnen na release van Part 2

De opnames van de televisieserie gebaseerd op The Last of Us beginnen pas na de release van The Last of Us: Part 2.

Dat heeft producent en scriptschrijver Craig Mazin gemeld in zijn podcast Scriptnotes. In de podcast legt hij uit dat de opnames nog niet kunnen beginnen omdat Naughty Dog aan Part 2 werkt, maar dat men daarna aan de slag kan. "We praten al maanden over de serie en hebben allerlei plannen."

Mazin meldt ook waarom hij liever een serie maakt van The Last of Us in plaats van een film. Het verhaal zou volgens hem "voldoende lengte" nodig hebben om het goed te kunnen vertellen. "Het draait om de ontwikkeling van een relatie tijdens een lange reis, dus het moet een televisieserie worden en daarmee uit."

Voorheen waren er plannen voor een film gebaseerd op The Last of Us, maar die zijn met de aankondiging van de serie komen te vervallen. Mazin was eerder verantwoordelijk voor de geprezen HBO-miniserie Chernobyl. De The Last of Us-serie komt ook op HBO te staan. Het eerste seizoen richt zich op het verhaal van de eerste game, maar de makers sluiten niet uit dat The Last of Us: Part 2 ook wordt verfilmd.

The Last of Us: Part 2 verschijnt op 29 mei exclusief op PlayStation 4.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou