Oplossing "Javelin-glitch" Modern Warfare 2 komt vandaag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die misbruik maken van de Javelin-glitch veranderen zichzelf in een soort zelfmoordterroristen, die spelers in de omgeving zonder moeite vermoorden wanneer ze zelf worden neergeschoten. Gamers die eerst hun Javelin-raketwerper pakken, vervolgens een semtex-granaat klaarmaken om te gooien en vervolgens weer een ander wapen kiezen, ontploffen wanneer ze worden neergeschoten.

Met deze fout in Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft een grote groep spelers veel punten gescoord. Mensen die betrapt werden op het misbruiken van deze fout werden op Xbox 360 bestraft met een tijdelijke ontzegging van Xbox Live. Dat zal na deze patch niet meer nodig zijn. Op de PlayStation 3 is de patch al eerder verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou