Operation Raccoon City-ontwikkelaar ontslaat 25% werknemers | Gamer.nl

Operation Raccoon City-ontwikkelaar ontslaat 25% werknemers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We moeten tot onze spijt mededelen dat we te maken hebben met tijdelijke ontslagen. We benadrukken dat het hier om tijdelijk ontslag gaat, wat betekent dat we hard aan nieuwe projecten werken zodat we alle werknemers die hier onder lijden weer kunnen inhuren", aldus de Vancouver-studio.

"Als een onafhankelijke en hechte studio, is dit een heel moeilijke maar noodzakelijke besli ing door de huidige projectcyclus", zo vervolgt de studio. De meest recente game van Slant Six Games is Resident Evil: Operation Raccoon City voor Capcom. Die game werd werd 1,7 miljoen keer verscheept. De studio werkt op dit moment aan een game met "een grote uitgever" en aan een arcade vliegsim genaamd Strata Scavenger, die het zelf gaat uitgeven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou